Begeleiden van (re)organisaties

Managementondersteuning
Welke verandering of ontwikkeling een organisatie ook doormaakt, een adequate (bege)leiding en ondersteuning van het management is cruciaal voor het slagen ervan. Verandering van beleid vraagt om doortastend leiderschap en geduld.

Veranderingsprocessen
Ook bij veranderingsprocessen kan het gewenst zijn de hulp in te roepen van professionals. Ervaren adviseurs met een hands-on mentaliteit. Veranderingsprocessen en cultuuromslagen zijn lastig en de wendbaarheid van een organisatie blijkt vaak minder dan gehoopt. Zeker reorganisaties vragen om veel expertise en ruime ervaring. Wij hebben die.

Verbeteren van bedrijfsvoering
Verbetering van de bedrijfsvoering heeft nogal wat voeten in de aarde. Effectief werken is een belangrijk element van goede bedrijfsvoering. Taken worden anders, doelstellingen veranderen, posities kunnen verdwijnen en er kan behoefte zijn aan aanvullende trainingen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemingen die hun bedrijfsvoering willen aanpakken. Dat is voor u wel zo rustig.

ISO-certificering
Het verbeteren of veranderen van de bedrijfsvoering wordt vaak aangegrepen om de kwaliteitszorg naar een hoger plan te trekken. Het behalen van een ISO-, BRL 6001- of VCA-certificaat kan daarbij een nevendoel zijn. Wij begeleiden het gehele ISO-certificeringstraject vanaf de oriëntatie, implementatie tot nazorg. Wanneer u reeds beschikt over een gecertificeerd kwaliteitssysteem en meer zekerheid wilt voor de volgende periodieke audit, dan kunt u een proefaudit laten uitvoeren. Voor het uitvoeren van ISO 9000-kwaliteitssysteemaudits beschikken wij over gekwalificeerde lead-auditors.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.Douwe Meetsma

Douwe Meetsma:
“Ik ben een resultaatgedreven adviseur en (interim) manager met een focus op het menselijke perspectief. Binnen mijn projecten is dit altijd een belangrijke factor geweest bij de uitvoering van een verandering (cultuur, marktgerichtheid, professionalisering). Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in diverse branches, nationaal en internationaal.”

Douwe Meetsma op LinkedIn mijn profiel op LinkedIn


Handelsregister 08190823
BTW identificatienummer NL001331951B65

Douwe Meetsma / Meetsma Advies is opgenomen in het CRKBO register.
CRKBO Geregistreerd Docent